Ζεστό φθινοπωρινό σπίτι με χρώμα και φως!

Φθινόπωρο και μελαγχολία; Ποιος το είπε;

Μπορεί η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού να αποτελεί, πλέον, παρελθόν αλλά ποιος δεν αγαπά την ομορφιά του φθινοπώρου με τα υπέροχά του χρώματα και την αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας που το συνοδεύει;

Είναι, ακόμα, το ξεκίνημα μιας νέας σεζόν αλλά και η εποχή που θα ξαναβρεθούμε με τους φίλους μας να μοιραστούμε τις καλοκαιρινές μας εμπειρίες και εντυπώσεις. Είναι, με άλλα λόγια, η καλύτερη εποχή για να πραγματοποιήσουμε αλλαγές στο σπίτι μας έτσι ώστε να υποδεχθούμε τη νέα εποχή και το χειμώνα που θα ακολουθήσει αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα με κέφι και φωτεινή διάθεση!

Οι λέξεις – κλειδιά εδώ είναι «χρώμα», «φως» και «ζεστασιά»!

Γήινα χρώματα, φθινοπωρινά, μπεζ, καφέ, εκρού, ώχρες, με πινελιές φωτεινές, κίτρινες, κόκκινες ή πορτοκαλί είναι ο βασικός καμβάς για να ανανεώσουμε το χώρο και τη διάθεσή μας δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον οικογενειακής και φιλικής θαλπωρής.

Διακριτικές πηγές φωτισμού, διάσπαρτες στο χώρο, είναι απαραίτητες όχι μόνο για πρακτικούς λόγους, με τις μέρες να μικραίνουν και το φυσικό φως να περιορίζεται, αλλά και γιατί δημιουργούν, εύκολα και άμεσα, ατμόσφαιρα ζεστασιάς και χαλαρότητας.

Πλούσιες κουρτίνες, χρωματιστά ριχτάρια, αφράτα μαξιλαράκια, χαλιά με κλασικά ή μοντέρνα μοτίβα, αποτελούν τη τελευταία πινελιά που ολοκληρώνει  τη δημιουργία σας!

Είτε πρόκειται για μερική είτε για ολική ανανέωση του χώρου σας,  η Istikbal Kouros έχει αυτό που χρειάζεστε!  Πλήρη σετ για όλους τους χώρους του σπιτιού, σαλόνι, τραπεζαρία, υπνοδωμάτιο, ή μεμονωμένα κομμάτια, σε ποικιλία μεγεθών, χρωμάτων και υφασμάτων, ικανά να δημιουργήσουν στο χώρο σας στο ιδανικό φθινοπωρινό σκηνικό!

Και καλό φθινόπωρο!