Τα ομορφότερα Χριστούγεννα με έπιπλα της Istikbal Kouros!

Στολίδια, μουσικές, προετοιμασίες για εορταστικά μενού και τραπέζια της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου είναι τα θέματα της καθημερινής διάταξης  σε κάθε οικογένεια! Και, βέβαια, πρωταγωνιστής της εορταστικής περιόδου είναι η χαρά και η θαλπωρή της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας που δημιουργούμε στο σπίτι μας∙ με την αγάπη, το κέφι αλλά και τη διακόσμησή μας!

Είναι η εποχή όπου το σαλόνι και η τραπεζαρία μας συγκεντρώνουν όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα και φιλοξενούν τις πιο όμορφες, ζωντανές και γεμάτες ζεστασιά στιγμές μας. Τι λιγότερο, λοιπόν, από το να θέλουμε, εκτός από τη φροντισμένη μας χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, η επίπλωσή μας να ανταποκρίνεται στη σπουδαιότητα των εορταστικών μας συναθροίσεων.

Απολαύστε ξεχωριστά φέτος τις γιορτές με τους αγαπημένους σας στην άνεση και υψηλή αισθητική ενός σαλονιού από την πλούσια συλλογή της Istikbal Kouros και στη κομψότητα και λειτουργικότητα που σας προσφέρει η σχεδίαση των τραπεζαριών μας.

Σε κλασικό στυλ, αριστοκρατικό και εκλεπτυσμένο, ζεστό και πληθωρικό, ή σε μοντέρνα, μινιμαλ σχεδίαση, καναπέδες τριθέσιοι, διθέσιοι ή γωνίες, τραπεζαρίες μεγάλες ή μικρές, σταθερές ή αναπτυσσόμενες, σε αμέτρητα σχέδια και αποχρώσεις, και πάντα με την υψηλή ποιότητα της Istikbal Kouros και στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αυτό που ζητάτε το έχουμε. Και με χρόνους αποστολής που μπορούν να εξασφαλίσουν την τοποθέτηση των νέων σας επίπλων όσο εσείς θα σκέφτεστε ακόμα το χριστουγεννιάτικο μενού!

Ελάτε να γνωρίσετε τη πλούσια συλλογή μας από κοντά, σε όποιο από τα καταστήματά μας βρίσκεται κοντά σας, να κάνετε τις επιλογές σας και να ζήσετε, φέτος, τα πιο όμορφα σας Χριστούγεννα!

Και μη ξεχνάτε, μπορείτε να πάρετε μέρος στους διαγωνισμούς μας σε Facebook και Instagram και να κερδίσετε μοναδικά δώρα!