Υπνοδωμάτιο: άνεση & εργονομία

Το υπνοδωμάτιο είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας.
Δεν είναι μόνο η φωλιά του ύπνου μας, ο χώρος που περνάμε το 1/3 της ζωής μας, αλλά και ο χώρος που χαλαρώνουμε, μοιραζόμαστε προσωπικές στιγμές με το σύντροφό μας ή παιχνίδια τρυφερότητας με τα παιδιά μας.

Θέλουμε, λοιπόν, έναν χώρο που να μας εκφράζει, να μας ηρεμεί, να μας εμπνέει, να μας ξεκουράζει.

Όποιο στυλ επίπλωσης κι αν διαλέξουμε, ζωτικής σημασίας είναι η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του στρώματος που θα επιλέξουμε. Ένα καλής ποιότητας στρώμα, ανατομικό και στο βαθμό σκληρότητας που ταιριάζει στις ανάγκες μας.  Καλής ποιότητας στρώμα σημαίνει καλός ύπνος και καλός ύπνος σημαίνει καλή υγεία και ευεξία στην καθημερινότητα μας. Αντίθετα, ένα κακό ή παλιό στρώμα μπορεί αν προκαλεί διαταραχές ύπνου, μυϊκούς ή σκελετικούς πόνους, και, τελικά, αίσθημα μόνιμης κούρασης και κακοδιαθεσίας με επιπτώσεις στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική μας ζωή.

Είναι, άρα, σημαντικό να δώσουμε ίση σημασία και στην αισθητική των επίπλων που θα επιλέξουμε και στην ποιότητα του στρώματος.
Στην Istikbal Kouros θα βρείτε μεγάλη ποικιλία τόσο σε στυλ επίπλωσης υπνοδωματίου, κρεβάτι, κομοδίνα, συρταριέρες, όσο και σε ποικιλία στρωμάτων προκειμένου να καταλήξετε στον ιδανικό, για εσάς, συνδυασμό προσωπικού στυλ και άνεσης. Επίσης, καθώς στο υπνοδωμάτιο επιλέγουμε πολλές φορές να αποθηκεύσουμε πράγματα και ρούχα, οι εργονομικές βάσεις κρεβατιών με αποθηκευτικό χώρο της Istikbal Kouros, θα σας λύσουν τα χέρια.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία από κρεβατοκάμαρες άμεσα, γρήγορα και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!