Παιδικό δωμάτιο: 4+1 προτάσεις για την μετάβαση σε πιο μεγάλη τάξη!

Τώρα που τα σχολεία έχουν ξεκινήσει κανονικά, με τον Σεπτέμβρη να αποτελεί μήνα μετάβασης από τις καλοκαιρινές διακοπές στα θρανία, αρχίζουν και οι αλλαγές στο δωμάτιο των παιδιών.

Για τα παιδιά, μάλιστα, που αλλάζουν τάξη και πάνε σε μεγαλύτερη, οι αλλαγές μπορεί να είναι μεγάλες, μικρές ή ενδιάμεσες. Σε κάθε περίπτωση με τις απαιτήσεις του σχολείου και την ανάπτυξη των παιδιών, αυξάνονται και οι απαιτήσεις του χώρου.

Στις πιο μεγάλες τάξεις είναι απαραίτητο ένα μεγάλο γραφείο καθώς και αρκετός χώρος αποθήκευσης. Για μεγάλα δωμάτια μπορείτε να προτιμήσετε ένα σετ παιδικού δωματίου που θα προσφέρει άνεση και εργονομία.

Αν υπάρχει έλλειψη χώρου, μπορείτε να προτιμήσετε την λύση της κουκέτας, είτε με 2 κρεβάτια, είτε με ένα και το γραφείο να ενσωματωθεί από κάτω. Γλιτώνετε έτσι χώρο!

Επενδύστε σε ένα δωμάτιο με μια καλή ντουλάπα και ένα κρεβάτι με καλό στρώμα, ώστε να κερδίσετε σε αποθήκευση, οργάνωση και άνεση.

Είτε για κορίτσι είτε για αγόρι, διαλέξτε ένα ουδέτερο και όχι τόσο έντονο χρώμα στα έπιπλα, ώστε μεγαλώνοντας να μπορέσετε να τα διατηρήσετε και ως έπιπλα εφηβικού δωματίου.

Τέλος, επισκεφτείτε μαζί με το παιδί σας το Istikbal Koyros που είναι κοντά στην πόλη σας ή ανακαλύψτε τα προϊόντα μας στο www.istikbalkouros.gr και διαλέξτε το δωμάτιο των ονείρων του!