Blog

Σπίτι, θαλπωρή και νοσταλγικές διηγήσεις: η συνταγή για τέλεια οικογενειακά Χριστούγεννα!

Κάποτε, στα παλιά χρόνια, τόσο παλιά ώστε πολλοί από εμάς, σήμερα, να μην το προλάβαμε καν, υπήρχε μία γιαγιά που, καθισμένη δίπλα στο αναμμένο τζάκι, διηγούνταν παραμύθια στα παιδιά… Πόσο όμορφη και τρυφερή σκηνή! Ακόμα και για όσους δεν τη ζήσαμε πραγματικά και μπορούμε μόνο να τη φανταστούμε. Ωστόσο…, τι μας εμποδίζει να τη δημιουργήσουμε ξανά, με νέους, δικούς .

Χριστούγεννα! 3 προτάσεις για να χαρούμε το σπίτι μας με τα παιδιά, σαν παιδιά!

Χριστούγεννα, η καλύτερη εποχή να απολαύσουμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας! Στολισμένο, αρωματισμένο, φωτεινό και γιορτινό, αυτές τις άγιες ημέρες, το σπίτι μας είναι το ιδανικό σκηνικό για να χαρούμε την κάθε μας στιγμή και να απολαύσουμε χρόνο χαλαρό και ποιοτικό διασκεδάζοντας με τους αγαπημένους μας και, φυσικά, με τα παιδιά μας! Εμείς σας προτείνουμε ιδέες, βάλτε κι εσείς .

Θέση Εργασίας MARKETING ASSISTANT στην Istikbal Kouros

Αναζητάς χώρο να ξεδιπλώσεις τις γνώσεις σου αλλά και να εξελιχθείς ακόμα περισσότερο στο πεδίο του Ψηφιακού Marketing; Αγαπάς το έπιπλο, τη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική; Θα ήθελες να ενταχθείς στο team μίας υγιούς και εξελισσόμενης οικογενειακής επιχείρησης με ισχυρή δυναμική στον κλάδο του επίπλου σε πανελλαδική εμβέλεια; ΕΑΝ ΝΑΙ, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου και ίσως είσαι .

Οι 5 κανόνες για ένα διαχρονικό Design

Σε κάθε αγορά καινούριου σπιτιού ή ανακαίνιση του υφιστάμενου, ο στόχος για τους περισσότερους ιδιοκτήτες αλλά και διακοσμητές είναι το αρμονικό δέσιμο των μοντέρνων στοιχείων διακόσμησης με τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα ή διακοσμητικά, τα οποία μπορεί να προέρχονται από διακοσμητικές τάσεις του παρελθόντος αλλά διατηρούν τόσο την αισθητική όσο και τη συναισθηματική αξία τους. Ευτυχώς, στο πεδίο της αρχιτεκτονικής .

Γάμος: Νέα ζωή, νέο σπιτικό, φτιαγμένο με όνειρα κι αγάπη!

Ελάτε, τώρα… Μεταξύ μας: Ποια από μας, μικρό κορίτσι ακόμα, δεν αφιέρωσε ώρες και ώρες ονειρευόμενη τον τέλειο γάμο της; Χτίζοντας μέσα στη φαντασία της, ψηφίδα – ψηφίδα, λεπτομέρεια πάνω σε λεπτομέρεια, όλο το παραμυθένιο σκηνικό, απ’ την αρχή ως το τέλος· από το νυφικό και την κουαφ, μέχρι το σχέδιο της τούρτας και το τραγούδι για τον πρώτο .

Μικρά μυστικά για να μοσχοβολάει το σπίτι σου σαν Άνοιξη!

Ποιος δεν θέλει να ζει σ’ ένα σπίτι που μυρίζει όμορφα; Πολύ περισσότερο όταν περνάει αρκετό χρόνο μέσα σε αυτό, λόγω …ανωτέρας βίας, όπως μας επέβαλαν τα μέτρα της πανδημίας! Μοιάζει απλό κι όμως έχει κι αυτό τις απαιτήσεις και τα …μυστικά του! Και βέβαια, δεν αρκεί να κουκουλώσουμε τις δυσάρεστες μυρωδιές αλλά, καταρχάς, να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά κάθε τι .

Ανοιξιάτικη καθαριότητα σε 3 βήματα Αποτελεσματική και …αντιμικροβιακή!

Στην εποχή της πανδημίας, που δεν λέει να μας αφήσει, η ανοιξιάτικη λάτρα του σπιτιού έχει αποκτήσει άλλο νόημα! Πολύ περισσότερο που είμαστε αναγκασμένοι, εκ των πραγμάτων, να περνούμε αρκετό χρόνο εντός του σπιτιού, οπότε αυξάνεται αντίστοιχα και ο χρόνος που βρισκόμαστε εκτεθειμένοι στα ακάρεα της σκόνης και σε πλήθος άλλων αλλεργιογόνων ουσιών που κατοικοεδρεύουν στους εσωτερικούς μας χώρους. .

Κουρτίνα; Στόρι; Περσίδες; Τα 3 κριτήρια για την καλύτερη επιλογή

Σε κάποιους χώρους ταιριάζουν καλύτερα τα στόρια, σε άλλους οι κουρτίνες και κάποιοι άλλοι δείχνουν καλύτεροι και με τα δυο! Όμως, με τι κριτήρια αποφασίζουμε, τελικά, τι χρειάζεται ο κάθε χώρος; Τιμή Ο συνδυασμός στόρι+κουρτίνα, είναι η αλήθεια ότι, θα μπορούσε να ταιριάζει σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Ωστόσο, μια τέτοια επιλογή διπλασιάζει αυτόματα και το κόστος. Καλό .

Η τραπεζαρία – εκεί όπου συμβαίνει η Ζωή!

Ανεξάρτητα από τις κατά τόπους διαφορές, σε όλες τις κουλτούρες του κόσμου, αλλά και των αιώνων, ο συμβολισμός του χώρου που μοιραζόμαστε το φαγητό μας παρέμεινε ο ίδιος: είναι το σημείο που τρεφόμαστε, που συγκεντρωνόμαστε, που γιορτάζουμε τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας, που μοιραζόμαστε ιστορίες και εμπειρίες, που δημιουργούμε μνήμες και οικοδομούμε κατανόηση και επικοινωνία. Και είναι, ακόμα, .

2021 – Νέος χρόνος, νέες τάσεις στο χρώμα!

Κάθε νέος χρόνος φέρνει και μια δική του, νέα, φρέσκια προοπτική στις τάσεις της διακόσμησης και στις χρωματικές αποχρώσεις που προβλέπεται να κυριαρχήσουν στους χώρους του σπιτιού μας. Κι αν αυτό είναι μια καλά παγιωμένη πραγματικότητα, χρόνια τώρα, για το νέο έτος που μόλις ξεκίνησε, η ανανέωση αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία δεδομένων των αλλαγών που επέφερε η πανδημία και .