Καναπές Kobe

495

Εκκαθάριση
Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Καναπές Kobe:

  • Μοντέρνος , λειτουργικός καναπές που διαθέτει αποθηκευτικό χώρο και γίνεται κρεβάτι , με τον μηχανισμό zero wall.
  • Επενδύεται με υδροαπωθητικά και αλέκιαστα υφάσματα σε διάφορες εντυπωσιακές αποχρώσεις.
  • Με την χρήση των ελατηρίων στο κάθισμα του κάνει πολύ άνετη και χαλαρωτική την εμπειρία σας με τον συγκεκριμένο καναπέ.
  • Ο καναπές Kobe διαθέτει αποθηκευτικό χώρο και μετατρέπεται σε κρεβάτι με μία μόνο κίνηση.
  • Με τον εργονομικό του χαρακτήρα ο καναπές  Kobe μπορεί πού άνετα γίνει ένα ημίδιπλο κρεβάτι και μπορούν τα μαξιλάρια-μπράτσα του καναπέ να χρησιμοποιηθούν και σαν μαξιλάρια.
  • Διαθέτει ψηλά ποδαράκια, διευκολύνοντας έτσι το καθάρισμα του χώρου.

Ένας μοντέρνος καναπές που με το μοναδικό του design θα προσδώσει στον χώρο σας τον σύγχρονο χαρακτήρα που επιζητούσατε. Η αναπαυτική πλάτη του σαλονιού Kobe θα σας προσφέρει ασύγκριτη άνεση και με διαφορά θα γίνει από τα αγαπημένα σημεία του σπιτιού σας. Με τον σύγχρονο μηχανισμό που διαθέτει ο καναπές στην πλάτη μετατρέπεται σε κρεβάτι με μία μόνο κίνηση για ακόμα περισσότερη άνεση. Με τις απλές και λιτές γραμμές του σε συνδυασμό με τα μοναδικά υφάσματα σε ιδιαίτερους χρωματισμούς για να δώσετε μια μοντέρνα πινελιά στον χώρο σας και να γίνει το σήμα κατατεθέν αυτού, ο μοντέρνος καναπές Kobeσας επιτρέπει να χαλαρώσετε μοναδικά στην άνεση του σπιτιού σας.

Όλα τα έπιπλα Ιstikbal φέρουν όλα τα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και για τη χρήση αβλαβών υλικών σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. (Ε1).

Δείτε περισσότερους καναπέδες εδώ

Διαστάσεις

Καναπές Kobe-διαστάσεις

Χαρακτηριστικά

Μετατρέπεται σε κρεβάτιαποθηκευτικός χώροςύφασμα soft touch

Έξοδα μεταφοράς / Διαθεσιμότητα Προϊόντος

Δωρεάν μεταφορά και συναρμολόγηση σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα από Ορεστιάδα έως και Θεσσαλονίκη. (Για τα έξοδα μεταφοράς στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας.)
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης.