Κουκέτα Alice Pink

9391.250

Κουκέτα Alice Pink

  • Πολυμορφική κουκέτα υψηλών απαιτήσεων, σχεδιασμένη για να καλύπτει τις ανάγκες ενός νεανικού δωματίου σε λειτουργικότητα, στυλ και εξοικονόμηση χώρου. Σε γήινους με ανθρακί και ροζ χρωματισμούς όπου κερδίζει μικρούς και μεγάλους προσφέροντας ένα άρτιο και εντυπωσιακό αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Η κουκέτα Alice μπορεί να παραγγελθεί αυτόνομα, αλλά διατίθεται και σε διάφορες παραλλαγές και συνδυασμούς μονάδων για να επιλέξετε τον ιδανικό για τον χώρο και τις ανάγκες σας.
  • Μπορείτε να συνδυάσετε την κουκέτα με ένα επιπλέον κρεβάτι σε 2 διαφορετικές διαστάσεις. Μια άλλη παραλλαγή συνδυάζει την  κουκέτα με γραφείο και βιβλιοθήκη. Το στρώμα της κουκέτας είναι διάσταση 90x200cm.
  • Συστήματα φωτισμού Led περιλαμβάνονται κάτω από το υπερυψωμένο κρεβάτι της κουκέτας. Στο πλαϊνό τμήμα της κουκέτας έχει κατασκευαστεί εσωτερικός χώρος αποθήκευσης με ντουλάπια και εξωτερικό συρτάρι.

Όλα τα έπιπλα Ιstikbal φέρουν όλα τα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πιστοποιητικά ποιότητας, καθώς και για τη χρήση αβλαβών υλικών σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. (Ε1)

Μπορείτε να δείτε περισσότερες κουκέτες εδώ. 

Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε και το παιδικό δωμάτιο Alice Pink

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Διαστάσεις (cm) (ΦxBxY):

Κουκέτα : 205×119.6×183

Γραφείο Κουκέτας : 101×62.4×78.3

Βιβλιοθήκη Κουκέτας : 49.6×35.2×128

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ / ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Δωρεάν συναρμολόγηση και μεταφορά στις πόλεις και τις γεωγραφικές περιφέρειες των φυσικών καταστημάτων. Ελάχιστη χρέωση για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης.