Στρώμα Ξενοδοχείου Unstress

Call for Price

Στρώμα Ξενοδοχείου Unstress

  • Βαμβακερό ύφασμα υψηλής ποιότητας με πολυάριθμες οπές για καλύτερη διαπερατότητα του αέρα στο εσωτερικό του στρώματος εξασφαλίζοντας πιο υγιεινό περιβάλλον ύπνου.
  • Αφαιρούμενο και πλενόμενο ανώστρωμα που εφαρμόζει με φερμουάρ και στις 2 πλευρές του στρώματος δίνοντας την επιλογή της σκληρής και μαλακής όψης.
  • Στρώση από μαλακά, υψηλής πυκνότητας, αφρώδη υλικά πολυουρεθάνης, που προσομοιάζουν τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει το πούπουλο, χαρίζοντας άνεση και χαλάρωση.
  • Τεχνολογία ελατηρίων Sl: ένα από τα πιο ποιοτικά συστήματα ελατηρίων. Το σύστημα ελατηρίων SL χρησιμοποιεί το διπλάσιο αριθμό ελατηρίων σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα ελατηρίων. Τα ελατήρια είναι αλληλοσυνδεμένα ( Συνεχούς ροής ελατήρια ) και κινούνται ταυτόχρονα και ομοιόμορφα εξασφαλίζοντας/ μειώνοντας  τις πιέσεις σε όλο το σύστημα εμποδίζοντας την παραμόρφωση των ελατηρίων.
  • Το στρώμα Ξενοδοχείου Unstress διαθέτει ειδική στρώση Thermofelt για ομοιόμορφη κατανομή του βάρους περιμετρική ενίσχυση από αφρό υψηλής πυκνότητας, για προστασία από παραμορφώσεις..
  • Σκληρότητα : Η μια πλευρά του στρώματος είναι μέτρια προς μαλακή και η άλλη μέτρια προς σκληρή.
  • Ύψος στρώματος : 23 εκατοστά.

Για ακόμη πιο ξεκούραστο ύπνο συνδυάστε το στρώμα με το κατάλληλο για εσάς μαξιλάρι από τη συλλογή μας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα προϊόντα ξενοδοχειακού εξοπλισμού που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Όλα τα στρώματα Ιstikbal φέρουν όλα τα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και για τη χρήση αβλαβών υλικών σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. (Ε1).

Δείτε περισσότερα στρώματα εδώ

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ/ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Δωρεάν συναρμολόγηση και μεταφορά στις πόλεις και τις γεωγραφικές περιφέρειες των φυσικών καταστημάτων. Ελάχιστη χρέωση για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης.