Προσφορά!

Στρώμα Kolajen Linen

430730

Στρώμα Kolajen Linen:

  • Ύφασμα Umorfil Beauty Fiber κατασκευασμένο από ίνες κολλαγόνου και ίνες λιναριού τεχνολογίας Kolajen(που κατασκευάζεται από φυσικά υλικά, τα οποία είναι βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα), που χαρίζει στο στρώμα μια μεταξένια υφή ενώ παράλληλα είναι φιλική με το δέρμα.
  • Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και προσδίδει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Στρώση από μαλακά, υψηλής πυκνότητας, αφρώδη υλικά πολυουρεθάνης, που προσομοιάζουν τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει το πούπουλο, χαρίζοντας άνεση και χαλάρωση. Περιέχονται στη μαλακή πλευρά. Στρώση από αφρώδη υλικά υψηλής πυκνότητας και σκληρότητας στη δεύτερη, σκληρή όψη για υποστήριξη.
  • Η ίνα κολλαγόνου συμβάλλει στο ρυθμό διαχείρισης της υγρασίας 50% περισσότερο από την ίνα της βισκόζης.
  • Το στρώμα Kolajen Linen απαρτίζεται και από ειδική στρώση Thermofelt από πεπιεσμένο μαλλί που προσφέρει μόνωση και ομοιόμορφη κατανομή του βάρους και περιμετρική ενίσχυση από αφρό υψηλής πυκνότητας, για προστασία από παραμορφώσεις.
  • Τεχνολογία ελατηρίων Pocket. Σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων, το κορυφαίο στο είδος του, εξαιτίας της μοναδικής προσαρμοστικότητάς του και της αξεπέραστης αντοχής του. Τα ελατήρια κατασκευάζονται από ατσάλι υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα. Το καθένα ξεχωριστά τοποθετείται στη μη υφαντή θήκη του προσφέροντας μέγιστη προσαρμοστικότητα, ιδανική στήριξη στη σπονδυλική στήλη, εκμηδένιση της μετάδοσης της κίνησης από τον έναν στον άλλον λόγοι που επιφέρουν ασύγκριτη αντοχή στο χρόνο.
  • Αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα.
  • Στρώμα διπλής όψης.
  • Σκληρότητα : Μέτριο προς  Σκληρό.
  • Ύψος: 34 εκατοστά.

Για ακόμη πιο ξεκούραστο ύπνο συνδυάστε το στρώμα με το κατάλληλο για εσάς μαξιλάρι από τη συλλογή μας.

Όλα τα στρώματα Ιstikbal φέρουν όλα τα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και για τη χρήση αβλαβών υλικών σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. (Ε1).

Δείτε περισσότερα στρώματα εδώ

Έξοδα μεταφοράς / Διαθεσιμότητα Προϊόντος

Δωρεάν συναρμολόγηση και μεταφορά στις πόλεις και τις γεωγραφικές περιφέρειες των φυσικών καταστημάτων. Ελάχιστη χρέωση για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης.