Τραπεζαρία Palvin

120573

Τραπεζαρία Palvin

Μοντέρνα τραπεζαρία ξεχωριστού σχεδιασμού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές παραλλαγές για να δημιουργήσετε την τραπεζαρία των ονείρων σας!

  • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 2 τύπους τραπεζιού : ένα σταθερό τραπέζι με ιδιαίτερο μεταλλικό πόδι και κυματιστό τελείωμα στα πλαϊνά μέρη του ή ανοιγόμενο τραπέζι με μαύρα μεταλλικά πόδια απλού σχεδιασμού.
  • Επιπλέον δυνατότητα επιλογής και στον καθρέφτη μπουφέ. Μεγάλος διακοσμητικός καθρέφτης- ρολόι, σετ των 3 απλού σχεδιασμού ή το σετ των 3 που περιλαμβάνουν το ρολόι και 2 ακόμη στρογγυλούς καθρέφτες διαφορετικού μεγέθους.
  • Ο μεγάλος διακοσμητικός καθρέφτης- ρολόι μπορεί να κοσμήσει και μόνος του οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού επιθυμείτε σύμφωνα με την διακόσμηση του χώρου σας.
  • Φωτιζόμενη βιτρίνα και μπουφές.
  • Διατίθενται εναλλακτικές λύσεις σταθερού και επεκτάσιμου τραπεζιού.

Όλα τα έπιπλα Ιstikbal φέρουν όλα τα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πιστοποιητικά ποιότητας, καθώς και για τη χρήση αβλαβών υλικών σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. (Ε1).

Δείτε περισσότερες τραπεζαρίες εδώ

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ/ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Δωρεάν συναρμολόγηση και μεταφορά στις πόλεις και τις γεωγραφικές περιφέρειες των φυσικών καταστημάτων. Ελάχιστη χρέωση για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης.