Προσφορά!

Στρώμα Detox Prime 160×200

623

Κατηγορίες: , , , Ετικέτες: , ,

Μην χάσετε την προσφορά! (Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)

Στρώμα Detox Prime 160×200

  • Τεχνολογία υφάσματος : Bentonite. Διαθέτει τεχνολογία μπετονίτη, ένα αργυλικό πέτρωμα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που χρησιμοποιείται πολύ στην κοσμετολογία. Οι πτητικές οργανικές ενώσεις (VOC) είναι οι πιο γνωστές ενώσεις μεταξύ των αερομεταφερόμενων τοξινών. Το ειδικό ύφασμα που περιέχει μπεντονίτη βοηθά στη διάσπαση αυτών των επιβλαβών πτητικών αερίων και ενώσεων. Αυτό το χαρακτηριστικό του μπεντονίτη έχει δοκιμαστεί από ανεξάρτητα εργαστήρια.
  • Βοηθά στη μείωση της επίδρασης των τοξικών ουσιών που δέχεται το σώμα κατά την διάρκεια της ημέρας και συμβάλλει άμεσα στη διαδικασία της αποτοξίνωσης του δέρματος κατά την διάρκεια του ύπνου.
  • Το ύφασμα κλινοστρωμνής μπεντονίτη βοηθά στην απομάκρυνση των επιβλαβών πτητικών οργανικών ενώσεων από το περιβάλλον χάρη στην πολική δύναμη έλξης που προέρχεται από αυτόν τον μοναδικό άργιλο. Έτσι, παρέχει ένα αποτέλεσμα αποτοξίνωσης κατά τη διάρκεια του ύπνου.
  • Σύστημα ελατηρίων Pocket: Ανεξάρτητα ελατήρια τοποθετημένα σε ειδικές υφασμάτινες θήκες που απορροφούν τους κραδασμούς και παίρνουν την κλίση του σώματος. Διαθέτει επίσης, μια χαλύβδινη ράβδο περιμετρικά του στρώματος για ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των ελατηρίων.
  • Το ύφασμα κρεβατιού με αποτέλεσμα αποτοξίνωσης βοηθά να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καθαρό ύπνο.
  • Το στρώμα Detox Prime 160×200 διαθέτει υψηλής ποιότητας και πυκνότητας αφρώδη υλικά για την καλύτερη δυνατή στήριξη του στρώματος.
  • Ειδικής πλέξης ύφασμα spacer  που βοηθά στην καλύτερη διαπερατότητα του αέρα.
  • Αφαιρούμενο και πλενόμενο ανώστρωμα και υπόστρωμα.
  • Έχετε την δυνατότητα, σκληρής και μαλακής αίσθησης , αφαιρώντας το ανώστρωμα του αφρού μνήμης.
  • Ύψος στρώματος : 36 εκατοστά.

Όλα τα στρώματα Ιstikbal φέρουν όλα τα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και για τη χρήση αβλαβών υλικών σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. (Ε1).

Για ακόμη πιο ξεκούραστο ύπνο συνδυάστε το στρώμα με το κατάλληλο για εσάς μαξιλάρι από τη συλλογή μας.

Μπορείτε να δείτε το κρεβάτι που απεικονίζεται στις φωτογραφίες του στρώματος εδώ.

Δείτε περισσότερα στρώματα εδώ

Έξοδα μεταφοράς / Διαθεσιμότητα Προϊόντος

Δωρεάν μεταφορά και συναρμολόγηση σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα από Ορεστιάδα έως και Θεσσαλονίκη. (Για τα έξοδα μεταφοράς στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας.)

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης.