Μοντέρνο Σαλόνι Carlino

4291.095

Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,

Μοντέρνο Σαλόνι Carlino:

Το απόλυτο must – have κομμάτι του καθιστικού σας θα γίνει ο πρωταγωνιστής του σπιτιού  σας. Τ ο σαλόνι Carlino χαρακτηρίζεται από έντονες γραμμές και απαλές καμπύλες. Η άνεση και η πολυτέλεια δεσπόζουν σε κάθε λεπτομέρειά του. Προσφέροντας άφθονο χώρο για όλη την οικογένεια αυτός ο επιβλητικός καναπές θα γίνει το σημείο αναφοράς στο καθιστικό σας.

  • Μετατρέπεται με μια απλή κίνηση σε κρεβάτι .
  • Επενδεδυμένο με υφάσματα υψηλής τεχνολογίας με υδροαπωθητικές ιδιότητες που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για την Istikbal.Προσφέρουν λάμψη και μία αίσθηση κομψότητας ενώ αποτελούν την ιδανική επιλογή για μία μοντέρνα και παράλληλα καλαίσθητη ατμόσφαιρα.
  • Ιδιαίτερης αντοχής καναπές καθώς περιλαμβάνονται επιπρόσθετα πόδια στήριξης στην βάση του.

Όλα τα έπιπλα Ιstikbal φέρουν όλα τα ευρωπαϊκά και αμερικάνικα πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και για τη χρήση αβλαβών υλικών σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. (Ε1).

Δείτε περισσότερα σαλόνια εδώ

Αν το σαλόνι σας βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την τραπεζαρία, σας προτείνουμε να συνδυάσετε με την τραπεζαρία Carlino για απόλυτη αρμονία.

Επίσης, μπορείτε να δείτε περισσότερα μοντέλα σαλονιών με ιδιαίτερο χρυσό πόδι μοντέρνας αισθητικής όπως Clara, Serra, Betty.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ/ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Δωρεάν συναρμολόγηση και μεταφορά στις πόλεις και τις γεωγραφικές περιφέρειες των φυσικών καταστημάτων. Ελάχιστη χρέωση για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο, θα ενημερωθείτε για τον χρόνο παράδοσης.