Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Istikbal

Για εσάς που επιθυμείτε να παραγγείλει τα προϊόντα μας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας, το www.istikbalkouros.gr, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, προς διευκόλυνση και άμεση εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

Α. Χρέωση της πιστωτικής ή  χρεωστικής σας κάρτας.

Η χρέωση της κάρτας γίνεται για ολόκληρο το ποσό, την ημέρα αποστολής της παραγγελίας των προϊόντων σας στην εταιρεία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.istikbalkouros.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής και με άτοκες δόσεις των καρτών Visa & Mastercard που συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων της τράπεζας Πειραιώς. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης εταιρείας όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας.

Β. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελίας καταθέτοντας τα χρήματά σας σε έναν από τους κάτωθι εταιρικούς λογαριασμούς μας:

ΕΤΑΙΡΙΚΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΚΟΥΡΟΥ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. (ΑΦΜ: 999912714)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 6059040030464 GR1501710590006059040030464
EUROBANK 0026.0131.79.0200165575 GR1402601310000790200165575
ALPHA 8000 0200 2011 961 GR6801408000800002002011961
ΕΘΝΙΚΗ 465/440653-22 GR1601104650000046544065322

Γ. Πληρωμή με Pay Pal

Δ. Winbank e-loan. Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής το winbank e-loan , μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και ακολουθείτε τα βήματα συμπληρώνοντας τα στοιχεία που σας ζητούνται. Μπορείτε να ορίσετε εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Ποσό Δανείου: 200€-7000€
  • Διάρκεια: Για ποσά <= 3000€ έως 48 μήνες, για ποσά >3000€ έως 84 μήνες
  • Δαπάνη εξέτασης αιτήματος: 25€ (εξοφλούνται από τον πελάτη με την 1η δόση του δανείου)
  • Ελάχιστη δόση: 25€

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ε. Επιπρόσθετες Οδηγίες & πληροφορίες

1.Στοιχεία

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

2.Εγκριση τράπεζας σας

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

3.Όροι Παράδοσης

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα,  απαιτείται εξόφληση πριν την παράδοση  των προϊόντων στο πλησιέστερο κατάστημα της istikbal kouros.

4.Διαδικασία άμεσης εκτέλεσης της παραγγελίας σας

Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση customerservice@istikbalkouros.gr  . Aν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα e-mail με την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε περίπτωση μη κατάθεσης του απαραίτητου ποσού, εντός τεσσάρων (4) ημερών η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

5.Ισχύουσες τιμές προϊόντων μας

Στις τιμές που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στο www.istikbalkouros.gr, συμπεριλαμβάνεται ο ισχύον Φ.Π.Α. 24%.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (websites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά. Επιπλέον, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του www.istikbalkouros.gr Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάτε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων. Επίσης σας συμβουλεύουμε να δημιουργείτε password χρησιμοποιώντας σύμβολα μαζί με αλφαριθμητικούς χαρακτήρες. Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται σε αποθηκευτικά μέσα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αλλά καταχωρούνται απευθείας σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας Πειραιώς που έχει αναλάβει τη δρομολόγηση των καρτών. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.istikbalkouros.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.